Navigatie

Over ons

Wie of wat is de Feestjes-Fabriek eigenlijk?  Feestjes-Fabriek is een dochteronderneming van Gaaf! verhuur gevestigd in Rotterdam. Samen met gewaardeerde partners zoals Sportbedrijf Rotterdam, Kcal Sport, Ivass, Ride Along Events, Bakx Project Events en Silverdome Zoetermeer hebben wij besloten vraag en aanbod beter samen te brengen onder een overkoepelend label, De Feestjes-Fabriek! 

Kijk je bij ons Smoelenboek, dan kom je vrijwel direct onze opperfeestganger Tanja tegen. Tanja is onze duizendpoot, niet alleen behoort zij tot de top van de Nederlandse Schminkwereld, maar tussen de opdrachten door is zij ook de verbindende factor tussen alle partners, trainers, begeleiders en overige collegas die er binnen dit team met elkaar voor zorgen dat wij de meest uiteenlopende feestjes kunnen aanbieden op diverse locaties in de Randstad.

Al jaren organiseren de partners alleen diverse soorten kinderfeestjes echter door gebruik te maken van elkaars mogelijkheden en expertises kunnen we de meest uiteenlopende activiteiten aanbieden op unieke locaties. Naast onze eigen locaties komen we ook graag op andere plekken in de regio, dus staan ook graag open voor nieuwe locaties aangebracht door onze klanten!

Ook interesse in een kinderfeestje? Deze is natuurlijk direct via onze site te reserveren. We nemen dan in de regel binnen 24uur contact op om de mogelijkheden verder in kaart te brengen. Uiteraard is het daarbij ook mogelijk om contact op te nemen per telefoon of mail en een pakket op maat samen te stellen. Onze standaard themafeestjes kan je allemaal terug vinden onder de labs, wil je extra toevoegingen doen? dan vul je deze aan met onze speciaal geselecteerde subs! 

En heb je een bijzonder verzoek of idee, laat ons dat vooral weten, wij denken graag mee!

 

 

© 2019 Feestjes-Fabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel