Navigatie

T A N J A

Hoi, ik ben Tanja en behoor tot het super leuke team van Feestjes-fabriek. Heb je vragen dan zal je hoogstwaarschijnlijk mij aan de telefoon krijgen. Ik vertel je graag over onze super leuke kinderfeestjes. Zelf ben ik moeder van twee jongens dus met het entertainen van kinderen weet ik wel raad. Ik heb een hele grote passie voor het schminken en tover dus graag die lieve kindergezichtjes om tot hun favoriete creatie. 

Geen idee welk feestje voor jou kind geschikt is? Maak je geen zorgen ik adviseer je graag over alle mogelijkheden van begin tot eind en neem het graag uit handen!

Ik hoop je snel te zien op een feestje!

 

B R A M

Als klein mannetje stond hij al op de plank. Na het afronden van zijn sportopleiding is hij dan ook zeer actief in de sneeuwsport. Met werkervaring over heel de wereld en een grote liefde voor ‘boardsports’ is hij zich blijven ontwikkelen. Hij is eigenaar van Ride Along en daarnaast sportdocent bij Move Academy. Bovendien is hij instructeur bij Skidôme en board-academy! Deze spontane jonge knul staat altijd voor u klaar. Geniet optimaal van een perfect uitje op maat!

 

E K E

Ik ben Eke, 36 jaar en allround grimeur en schoonheidsspecialist van beroep. Ik heb altijd veel in de beauty branche en in theaters gewerkt maar nu ik zelf een kindje heb is het schminken op mijn pad gekomen en een vrolijker beroep bestaat er natuurlijk niet. Wat een feest om kinderen om te mogen toveren in alles wat ze maar kunnen verzinnen. Ik hoop dat ik bij Gaaf nog vele prinsessen, super helden en draakjes tot leven mag laten komen!

 

 

© 2019 Feestjes-Fabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel