Navigatie

Over ons

Wie of wat is de Feestjes-Fabriek eigenlijk?  Feestjes-Fabriek is een dochteronderneming van Gaaf! verhuur gevestigd in Rotterdam. Samen met gewaardeerde partners zoals Sportbedrijf RotterdamKcal SportIvassRide Along EventsBakx Project Events en Silverdome Zoetermeer hebben wij besloten vraag en aanbod beter samen te brengen onder een overkoepelend label, De Feestjes-Fabriek! 

Kijk je bij ons Smoelenboek, dan kom je vrijwel direct onze opperfeestganger Tanja tegen. Tanja is onze duizendpoot, niet alleen behoort zij tot de top van de Nederlandse Schminkwereld, maar tussen de opdrachten door is zij ook de verbindende factor tussen alle partners, trainers, begeleiders en overige collegas die er binnen dit team met elkaar voor zorgen dat wij de meest uiteenlopende feestjes kunnen aanbieden op diverse locaties in de Randstad.

Al jaren organiseren de partners alleen diverse soorten kinderfeestjes echter door gebruik te maken van elkaars mogelijkheden en expertises kunnen we de meest uiteenlopende activiteiten aanbieden op unieke locaties. Naast onze eigen locaties komen we ook graag op andere plekken in de regio, dus staan ook graag open voor nieuwe locaties aangebracht door onze klanten!

Ook interesse in een kinderfeestje? Deze is natuurlijk direct via onze site te reserveren. We nemen dan in de regel binnen 24uur contact op om de mogelijkheden verder in kaart te brengen. Uiteraard is het daarbij ook mogelijk om contact op te nemen per telefoon of mail en een pakket op maat samen te stellen. Onze standaard themafeestjes kan je allemaal terug vinden onder de labs, wil je extra toevoegingen doen? dan vul je deze aan met onze speciaal geselecteerde subs! 

En heb je een bijzonder verzoek of idee, laat ons dat vooral weten, wij denken graag mee!

Hoi, ik ben Tanja en behoor tot het super leuke team van Feestjes-fabriek. Heb je vragen dan zal je hoogstwaarschijnlijk mij aan de telefoon krijgen. Ik vertel je graag over onze super leuke kinderfeestjes. Zelf ben ik moeder van twee jongens dus met het entertainen van kinderen weet ik wel raad. Ik heb een hele grote passie voor het schminken en tover dus graag die lieve kindergezichtjes om tot hun favoriete creatie. 

Geen idee welk feestje voor jou kind geschikt is? Maak je geen zorgen ik adviseer je graag over alle mogelijkheden van begin tot eind en neem het graag uit handen!

Ik hoop je snel te zien op een feestje!

 

B R A M

Als klein mannetje stond hij al op de plank. Na het afronden van zijn sportopleiding is hij dan ook zeer actief in de sneeuwsport. Met werkervaring over heel de wereld en een grote liefde voor ‘boardsports’ is hij zich blijven ontwikkelen. Hij is eigenaar van Ride Along en daarnaast sportdocent bij Move Academy. Bovendien is hij instructeur bij Skidôme en board-academy! Deze spontane jonge knul staat altijd voor u klaar. Geniet optimaal van een perfect uitje op maat!

 

E K E

Ik ben Eke, 36 jaar en allround grimeur en schoonheidsspecialist van beroep. Ik heb altijd veel in de beauty branche en in theaters gewerkt maar nu ik zelf een kindje heb is het schminken op mijn pad gekomen en een vrolijker beroep bestaat er natuurlijk niet. Wat een feest om kinderen om te mogen toveren in alles wat ze maar kunnen verzinnen. Ik hoop dat ik bij Gaaf nog vele prinsessen, super helden en draakjes tot leven mag laten komen!

© 2019 - 2020 Feestjes-Fabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel