Navigatie

Locaties!

Al jaren organiseren de Feestjes-Fabriekpartners diverse soorten kinderfeestjes echter door gebruik te maken van elkaars mogelijkheden en expertises kunnen we de meest uiteenlopende activiteiten aanbieden op unieke locaties. Naast onze eigen locaties komen we ook graag op andere plekken in de regio, dus staan ook graag open voor nieuwe locaties aangebracht door onze klanten!


Klik op de kaart om naar onze Google maps te gaan

3 opties; 

- Feestjes op eigen locatie

Wil jij je feestje organiseren bij jou thuis of op een door jou zelf geselecteerde locatie zoals de plaatselijke sportvereniging, speeltuin of misschien wel op het schoolplein? in veel gevallen kan dat zeker. Uiteraard ligt dit wel aan de opties van de locatie en het gekozen themafeest. Neem contact met ons op om de mogelijkheden gezamenlijk verder te bespreken!  

Op het kaartje zie je een groene stip. Hier is ons kantoor gevestigd en je bent op afspraak altijd welkom om de mogelijkheden verder te bespreken. 

 

- Feestjes in diverse sportlocaties in en rondom Rotterdam

Hou je van het gemak van een externe locatie? Dan hebben wij de oplossing voor je met enorme mogelijkheden! Wij hebben in samenspraak met het Sportbedrijf Rotterdam diverse gymzalen geselecteerd in de regio Rotterdam welke wij op vrijwel elk moment van de week kunnen reserveren voor jullie unieke feest! Op de kaart kan je deze locaties terugvinden. (geef aan welke locatie je wenst en wij reserveren de zaal voor je)

Gymzaal Nieuwe Ommoordseweg in Prins Alexander

Gymzaal Carnissedreef in Charlois 

Gymzaal Spaanseweg in Delfshaven 

 Gymzaal Laantjesweg in Feijenoord 

Gymzaal Palmentuin in IJsselmond 

 Gymzaal Pergolesilaan in Hillegersberg-Schiebroek 

 Gymzaal Vredehofweg in Kralingen-Crooswijk 

 

- Feestjes in het Silverdome Zoetermeer

Op zoek naar een unieke locatie! dan zit je hier goed! makkelijk bereikbaar vanuit zowel Rijnmond als Haaglanden en zelfs het Groene Hart. In het Siilverdome hebben we diverse themakamers ingericht voor diverse themafeestjes en ook staat de evenemenentenhal tot onze beschikking om daar de meest leuke feestjes te organiseren. meer informatie over deze locatie? neem contact met ons op! 

De Rode stip op de kaart is de locatie van het Silverdome; op de website van het Silverdome kan je meer info vinden over de locatie zelf. impressie; 

© 2019 - 2020 Feestjes-Fabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel