Locaties!

Al jaren organiseren de Feestjes-Fabriekpartners diverse soorten kinderfeestjes door gebruik te maken van elkaars mogelijkheden en expertises. Hierdoor kunnen wij de meest uiteenlopende activiteiten aanbieden op unieke locaties. Naast onze eigen locaties komen we ook graag op andere plekken in de regio, dus staan wij ook graag open voor nieuwe locaties aangebracht door onze klanten!


Klik op de kaart om naar onze Google maps te gaan 

Feestjes op eigen locatie

Wil jij jouw feestje organiseren bij jou thuis of op een door jou zelf geselecteerde locatie zoals de plaatselijke sportvereniging, speeltuin of misschien wel op het schoolplein? In veel gevallen kan dat zeker. Neem contact met ons op om de mogelijkheden gezamenlijk verder te bespreken!  

Het groene stipje op de kaart is ons kantoor. Hier ben je altijd op afspraak welkom om de mogelijkheden verder te bespreken!
 

Feestjes in diverse sportlocaties in en rondom Rotterdam

Hou je van het gemak van een externe locatie? Dan hebben wij de oplossing voor je met enorme mogelijkheden! Wij hebben samen met het Sportbedrijf Rotterdam diverse gymzalen geselecteerd in de regio Rotterdam. Op elk moment van de week kunnen wij de gymzalen voor jouw unieke feest reserveren. 

Gymzaal Nieuwe Ommoordseweg in Prins Alexander

Gymzaal Carnissedreef in Charlois 

Gymzaal Spaanseweg in Delfshaven 

 Gymzaal Laantjesweg in Feijenoord 

Gymzaal Palmentuin in IJsselmond 

 Gymzaal Pergolesilaan in Hillegersberg-Schiebroek 

 Gymzaal Vredehofweg in Kralingen-Crooswijk 

 

Feestjes in het Silverdome Zoetermeer

Op zoek naar een unieke locatie? Dan zit je hier goed! Makkelijk bereikbaar vanuit zowel Rijnmond als Haaglanden en zelfs het Groene Hart. In het Siilverdome hebben we diverse themakamers ingericht voor diverse themafeestjes. Tevens staat de evenemenentenhal tot onze beschikking om daar de meest leuke feestjes te organiseren. Meer informatie over deze locatie? Neem contact met ons op! 

De rode stip op de kaart is de locatie van het Silverdome; op de website van het Silverdome kan je meer info vinden over de locatie zelf. impressie; 

© 2019 - 2020 Feestjes-Fabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel