Navigatie

Algemene voorwaarden

Prijswijzigingen en product-/dienstwijzigingen voorbehouden.

Het, zowel mondeling als schriftelijk, aan feestjes-fabriek opdracht geven tot levering van een dienst of product betekent automatisch acceptatie van de Algemene Voorwaarden van de feestjes-fabriek. Tevens geldt dit als officiële bevestiging van de overeenkomst en is daarom bindend.

Het ondertekenen van een door feestjes-fabriek uitgebrachte offerte wordt gezien als akkoord van de overeenkomst en is daarmee bindend.

Feestjes-fabriek is niet verantwoordelijk voor de opkomst van uw evenement. Geboekte uren en de prijs van de offerte blijven daarom geldig.

Feestjes-fabriek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan kledij of materiaal.

Feestjes-fabriek stelt zich verantwoordelijk voor het verzorgen van deugdelijke en afdoende bescherming bij normaal gebruik tijdens de te leveren diensten.

Het afzeggen van een evenement of dienst dient maximaal 2 weken van tevoren te gebeuren. Wordt een afspraak binnen 48 uur afgezegd, dan brengt de feestjes-fabriek alsnog 50% van de totaalsom in rekening i.v.m. inkomstenderving.

Feestjes-fabriek verplicht zich, na plaatsing van de opdracht, het product/dienst bij het afgesproken leveringsadres te bezorgen, tenzij in overleg anders overeengekomen. Tevens is het mogelijk om de het product/dienst op het vestigingsadres van feestjes-fabriek af te halen, dit volgens afspraak.

Feestjes-fabriek bepaalt de reiskosten(bij feestjes aan huis) op basis van de reisafstand met als uitgangspunt de optimale route vanaf de postcode 3044 EM Rotterdam. Eventuele parkeerkosten, veer en tol kosten worden in rekening gebracht. Prijs en assortiment wijzigingen voorbehouden.

© 2019 - 2020 Feestjes-Fabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel